fbpx

Tratamentul chirurgical pentru ginecomastie

Ginecomastia este o condiție medicală caracterizată prin mărirea anormală a țesutului mamar la bărbați. Această condiție poate afecta unul sau ambii sâni și poate provoca disconfort, sensibilitate și, în unele cazuri, durere.

Labioplastie

Labioplastia este o procedură chirurgicală frecvent solicitată de femeile care doresc rejuvenarea aspectului vulvei. Această intervenție vizează reducerea dimensiunii labiilor minore, adică a celor două pliuri de piele situate la intrarea vaginală.

Reconstrucția lobului urechii

Reconstrucția lobului urechii este o procedură chirurgicală destinată să repare și să refacă aspectul natural al lobului.

Lifting de sprâncene

Liftingul de sprâncene (ridicare de sprâncene), cunoscut și sub numele de brow lift, este o procedură chirurgicală destinată să îmbunătățească aspectul sprâncenelor lăsate și a frunții ridate.

Bichectomie (eliminarea țesutului adipos din față)

Explorează lumea bichectomiei, o procedură chirurgicală rafinată care îți oferă posibilitatea de a remodela și redefini aspectul feței tale. Dacă te-ai confruntat vreodată cu sentimentul că fața ta pare prea rotundă sau că obrajii tăi au un volum excesiv, bichectomia poate fi soluția ideală pentru tine. Această intervenție este special concepută pentru a elimina țesutul […]

Blefaroplastia chirurgicală

Blefaroplastia este o procedură chirurgicală specializată ce vizează corectarea și îmbunătățirea aspectului pleoapelor, fie că este vorba despre pleoapele superioare căzute, fie despre cele inferioare care prezintă pungi inestetice.

Lipoliză – injectări enzimatice Pb Serum

Intervenție minim invazivă. Dizolvă grăsimile, formulă 100% biologică. Rezultate superioare, recuperare rapidă, piele fermă. Reconturează-te natural, elimină „coaja de portocală”. Optează pentru expertiză și experiență.