fbpx

1. Anularea serviciilor clinicii Wanderma, anularea unei programări, consulații sau orice altă prestație nu este supusă niciunui cost pentru client. Neprezentarea la programare echivalează cu anularea serviciilor.

2. Anularea serviciilor clinicii Wanderma deja achitate presupune restituirea integrală a sumei către client numai cu respectarea unui termen de 72 de ore înainte de data programată. Dacă anularea are loc după acest termen, se va restitui suma parțial. După ce un serviciu a fost furnizat, nu putem oferi rambursări.

3. Anularea serviciilor va avea loc telefonic, la numărul de telefon al societății sau în scris, la adresa de e-mai oferită mai sus. Anularea este valabilă dacă a fost confirmată de către un reprezentant al societății.

4. Valoarea achiziției voucher-ului Wanderma poate fi restituită în baza unei solicitări scrise la adresa hello@wanderma.ro, în perioada de valabilitate a voucherului. Dacă nu v-ați programat, puteți formula solicitarea în perioada de valabilitate menționată, iar dacă aveți o programare stabilită, restituirea trebuie solicitată cu cel mult 72 de ore înainte de ședință.